Cafecruiser Goblin Black edition | Ecruiser Custom E-scooters | E-Harley scooter

Video by Ecruiser | Elektrische Scooters via YouTube Source
Cafecruiser Goblin Black edition | Ecruiser Custom E-scooters | E-Harley scooter

www.ecruiser.nl
@Ecruiser | Elektrische Scooters

Hij lijkt op een Harley, maar dan iets kleiner en stiller! Het is de Ecruiser® Cafecruiser ! Deze escooter is voorzien van een super comfortabele vering en een super sterke elektromotor. Volledig elektrisch zoef je over de weg waarbij je veel bekijks hebt van anderen op jouw unieke scooter. Zie jij jezelf al cruisen op de Cafecruiser®? *Tevens verkrijgbaar als Bromfiets of snorfiets. Deze scooter wordt standaard geleverd met:

All-in afleverbeurt
Uw Cafecruiser wordt met alle zorg voor u geassembleerd. De elektronische scooter wordt gecontroleerd op fabricage/constructie fouten. Tevens wordt er demping toegevoegd om stekker gerammel van deze stekkerscooter in elektra bak te voorkomen. Bij Ecruiser staat duurzaamheid en veiligheid centraal. Daarom maken we iedere scooter spatwater dicht d.m.v. af lijmen van alle stekker units. Dit voorkomt storingen en kortsluitingen tijdens extreme regenbuien. Als finishing touch wordt er een testrit door één van onze monteurs gedaan om de werkzaamheid van het voertuig te controleren.

Kenmerken Cafecruiser
Kenmerken Cafecruiser
De Cafecruiser zich door zijn uitstekende rijd, extreme looks en extreem comfortabel rijcomfort. Door de ergonomische rugsteun tijdens lange ritten. De go ape bars zijn in een comfortabele hoek voor de klant af te stellen. Hierdoor kunnen zowel lange als kortere mensen op deze stevige harley scooter rijden. De escooter ofwel ebrommer manoeuvreert zich geweldig door bochten landweggetjes en stadsgebieden. De elektrische scooter/escooter is voorzien van een eigen accu. De accu is draagbaar en kunt u dus overal opladen. Thuis, in de schuur, op het werk van op school.

Draagbare lithium-ion accu
Opladen waar je maar wilt. Je hebt geen tankstation of elektrische laadpaal nodig om je Cafecruiser elektrische snorscooter op te laden. De slimme draagbare accu kun je gemakkelijk uit je Ecruiser halen en aan ieder normaal stopcontact opladen. De slimme accu lader stopt automatisch het laden indien de accu vol is. U heeft de keuze voor de standaard 20Ah, 30Ah of zelfs 45Ah accu capaciteit! Hiermee kunt extra veel Co2 vrije kilometers cruisen.

Wat is het verschil tussen 2000Watt en 3000Watt?
Het grootste verschil tussen de 2000watt en de 3000watt variant is het koppel van de motor.
In acceleratie merkt u niet echt een groot verschil. Maar wanneer u een heuvel op rijdt zal u met een 3000watt variant meer snelheid behouden vanwege het hogere koppel.

Go to Source