De Echopper | E-scooter van 2021 By Ecruiser

Video by Ecruiser | Elektrische Scooters via YouTube Source
De Echopper | E-scooter van 2021 By Ecruiser

Echopper – Leverbaar als Bromfiets of snorfiets

www.ecruiser.nl

Customize naar eigen wens! wees uniek
Heb je graag iets unieks? Kies zelf de kleuren combinatie zodat de Ecruiser Echopper perfect past bij jouw unieke smaak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende kleuren voor de kappen set of het zadel. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om de Ecruiser chopper in de huiskleuren van je bedrijf te kiezen. Tevens kun je het zadel naar wens samenstellen, van stiknaad tot materiaal en kleur. In onze webshop vindt u alle mogelijke opties accessoires en scooters.

Met zijn brede stoere wielen en robuuste constructie is het een unieke verschijning. De brede banden zorgen voor een goede wegligging en een kortere remweg.
De sterkste 2000W motor van Mangosteen zorgt voor een aangename koppel op het achterwiel. Tevens wordt de Echopper standaard geleverd met een specifiek uitgekozen draagbare accu voor meer gebruikersgemak, digitale snelheidsmeter, schokdemper onder het zadel, alarmsysteem incl. afstandsbediening, stuurslot en vele accessoires zoals bijvoorbeeld een telefoonhouder speciaal voor alle smartphones. Dit alles maakt de Ecruiser Echopper de meest stoere escooter van Nederland! Voor meer informatie over deze snorscooter of elektrische brommer kunt u ons bereiken via Tel: +31166234858.

Go to Source

De Echopper | E-scooter van 2021 By Ecruiser
Scroll to top