Ecruiser elektrische scooters – E scooters – E Bike – Actieradius max: 180 km!

Author: Ecruiser | Electric scooters via YouTube
Go to Source
Ecruiser elektrische scooters - E scooters - E Bike - Actieradius max: 180 km!

De X1 met onwijs veel stylingsmogelijkheden, de Miku max met zijn Uniek en revolutionair design, de Harvey mini “Harley” en de Beach-Cruiser met zijn Vintage uitstraling en prettig rijdcomfort. Ecruiser levert uitsluitend elektrische voertuigen van hoogwaardige kwaliteit.

De Ecruiser X1 ‘2zits” incl. achtervering is de meest multifunctionele scooter in zijn klasse. Verkrijgbaar met: Oneindig veel kleuren combinaties, customzadel, handige bagagekoffer, bedrijfslogo’s en deliverybox voor de horeca en nog veel meer.

De nieuwe Sunra Miku Max 1zits, is state of the art als het gaat om e-mobiliteit. Uitgerust met de beste en nieuwste technologieën van deze tijd, viert de Miku Max de wedergeboorte van de klassieker en presenteert tegelijkertijd een nieuw tijdperk van de elektrische mobiliteit.

De Vintage cruiser heeft een robuust en stoer design en wordt aangedreven door een super sterke Bafang elektromotor. Deze beach e-bike is met zijn brede banden voor extra grip en optie tot rode velgen geïnspireerd op de echte Hot Rod cruisers. De elektrische fiets heeft een extra stevig frame met een draagvermogen van 315 kg. Let op hoge instap.

Ecruiser.nl is een jong, dynamisch en Groen bedrijf, gespecialiseerd in elektrische tweewielers.Wij geloven dat elektrische mobiliteit de toekomst heeft. Wil jij ook net als wij, dat uw leefomgeving steeds schoner wordt? Wacht dan niet langer, vervuil niet langer, tank niet langer. Werk met ons mee om de massale luchtvervuiling tegen te gaan en zo Nederland steeds groener te maken. Help jij ons met deze missie?

www.Ecruiser.nl

Go to Source