Nieuw model van Ecruiser – GTS 2.0 60V 30ah escooter

Author: Ecruiser | Elektrische Scooters via YouTube
Go to Source
Nieuw model van Ecruiser - GTS 2.0 60V 30ah escooter

De GTS 2.0 is een 2 zits

De GTS 2.0 is the state of the art als het gaat om e-mobiliteit. Nu ook voor de particuliere markt. Uitgerust met de nieuwste accu technologieën van deze tijd. Met zijn grove banden en sportief profiel is het een echte cruiser. Wil jij ons helpen Nederland steeds groener te maken, boek dan nu een testrit aan huis.

Motor
Dankzij de krachtige 2000Watt elektrische motor geniet u in stilte van de omgeving. Onderweg stopt u bij een cafe, zet u uw scooter aan de lader en na een heerlijk kop koffie kunt u geruisloos weer verder touren!

Doelgroep
De GTS 2.0 is er voor jong en oud, voor de hippe, stoere scholier, die zich wil onderscheiden van de rest, alsook voor de snelle ondernemer die vanuit de binnenstad snel naar kantoor wil of van kantoor naar de binnenstad voor een korte lunch met zijn collega’s.

Parkeren is uiteraard geen probleem.
Dankzij deze de GTS 2.0 bent u milieubewust bezig, bespaard u fors op brandstofkosten en bent u klaar voor de toekomst! Wij hebben deze prachtige scooter voor u leverbaar als 25km snor variant in het prachtig glans zwart. Met een actieradius* van 50-70km met 20Ah accu en 70-90km met een 30ah accu is deze uitermate geschikt voor dagelijks woon-werk verkeer, maar zeker ook om te genieten en lekker rond te touren of off-road te rijden.

Nog niet overtuigd? Kom vrijblijvend een kijkje nemen bij ons in de winkel, showroom en werkplaats in Tholen, maak een gratis proefrit en ervaar zelf de nieuwste revolutie op scooter gebied!

Go to Source