V9 fatbike Improved version of the V8

Video by Ecruiser | Elektrische Scooters via YouTube Source
V9 fatbike Improved version of the V8

Korte intro over deze zeer speciale dikke ebike
De Ecruiser V9 Fatbike, welke ook wel V9 Fatbike wordt genoemd, is een bijzonder stevige en robuuste elektrische fiets met enorm dikke banden. Deze ebike heeft de uitstraling voor niets en niemand opzij te gaan.

Hij zit slim in elkaar en wordt standaard geleverd zonder al te veel poespas. Daardoor is de instapversie ook heel goedkoop te noemen. Dankzij de dikke banden kan hij ieder terrein aan en kun jij zelf bepalen hoe jouw dag eruit ziet. You Take Control!

Qua looks heeft hij een retro vintage tintje, en bepaalde jaren ‘80 en ‘90 elementen. Maar hoe langer je kijkt, hoe indrukwekkender de V9 dan ook wordt. Dan beginnen pas de kleine details op te vallen wat hem nog specialer maken.

De V9 Fatbike is voor ieder terrein geschikt
De Ouxi Fatbike van Ecruiser is een elektrische fiets die voor ieder terrein geschikt is. Met zijn enorm dikke banden kun je zelfs op een zachte ondergrond fietsen zoals bijvoorbeeld op het zand/strand, in de duinen, of in de bossen. Natuurlijk kun je ook op het asfalt en fietspaden met deze ebike rijden, en dat allemaal zonder helm of rijbewijs. Voor ebikes heb je namelijk geen van beide nodig, en dat maakt de V9 ebike een perfect alternatief voor de snorscooter.

Go to Source